-
اطلاعیه جدید برای ثبت نام در گروه فارسی سازی
بت نام گروه فارسي ساز p30vel (جديد)
بعد اتفاقاتی که افتاده تصمیم بر این شد تا تیم فارسی سازی از نوع تشکیل شود و زیر نظر بنده اگر لایق بدونید مدیریت شود کسانی که عضو می شوند تعدادشان 12 نفر هست که بعد از اینکه تشخیص داده شود از طریق پیغام خصوصی بهشون اعلام خواهیم کرد ممنون
سلام دوستان
متاسفانه بنا به دلايلي ، گروه فارسي ساز پي سي ول از نو تشکيل مي شه و اينبار با جديت و رسيدگي بيشتر.
دوستاني که تمايل دارند در اين گروه فعاليت داشته باشند ، در همين تاپيک اعلام ،تخصص ، سطح و تجربه کاري(اگر دارند) رو هم بنويسند.
تخصص هاي مورد نياز:
(حتي اگر يکي از اين تخصص ها رو هم داشته باشيد ، مي تونيد عضو اين گروه بشيد)
برنامه نويس php >>> سطح معمولي ، حرفه اي
کدنويس HTML CSS >>> سطح معمولي ، حرفه اي
برنامه نويس JS >>>سطح معمولي ، حرفه اي
گرافيست (جهت طرح لوگو و قالب) >>> سطح معمولي
آشنا با زبان انگليسي (جهت ترجمه)>>> سطح معمولي
:rose:
گفتم ای خدا مرا مرادی بفرست / طوفان زده ام راهی نجاتی بفرست / فرمود که با زمزمه یا مهدی نذر گل نرگس( ص) صلواتی بفرست
:ghelgheli:
-
The Following 2 Users Say Thank You to saftaber114 For This Useful Post:
bah69man (12-09-2010),Snoop Dogg (06-22-2011)
-
12-09-2010 12:10 AM
# ADS
ads.p30vel.ir
-
-
-
سلام
آقا من هستم. زبانم خوبه. البته انگلیسی . بقیه زبانها هم دیگشنری هست فراوان.
اصلاح میکنم + طراحی سایت با وردپرس و فارسی سازی افزونه و قالب وردپرس هم میتونم کمک کنم.
ویرایش توسط hamidbahal : 01-07-2011 در ساعت 01:55 AM
به علت حمله کردن یه آدم بیکار به سایتم آدرس رو بر میدارم!!
-
-
Php html حالیم میشه
ترجمه کردنم هم خوبه
چندتا اسکریپت و قالب ترجمه کردم
-
-
ممنون از همکاری شما
دوستان گل ممنون از همکاری شما چشم 12 نفر که تکمیل شد همه شما در تیم فارسی ساز عضو می شود و براتون انجمنش پیدا می شه صبر کنید 12 نفر تکمیل بشه دوستان توجه کنید تو هرکدوم از این بخش ها که گفتم مهارت دارید خوشحال می شم اعلام کنید تا با هم همکاری کنیم راستی از مدیران کسی نمی خواد عضو بشه
:wink:
گفتم ای خدا مرا مرادی بفرست / طوفان زده ام راهی نجاتی بفرست / فرمود که با زمزمه یا مهدی نذر گل نرگس( ص) صلواتی بفرست
-
-
گروه ترجمه
سلام
منم میتونم تو قسمت ترجمه کار کنم
-
-
:question:
برنامه نويس php >>> سطح معمولي ي
کدنويس HTML CSS >>> سطح معمولي
برنامه نويس JS >>>سطح معمولي
دارم دنبال کار می گردم :razz:
:painting:
-
-
ممنون از لطف شما
سلام دوستان ممنون همه شما عضو می شوید ولی باید صبر کنید 12 نفر فارسی ساز تکمیل بشوند تا شروع کنیم چرا دوستان زیاد استقبال نکردند هر کسی می تونه یا علی:rose:
-
The Following User Says Thank You to saftaber114 For This Useful Post:
HoomaN MigNi (12-31-2010)
-
سلام دوستان ممنون همه شما عضو می شوید ولی باید صبر کنید 12 نفر فارسی ساز تکمیل بشوند تا شروع کنیم چرا دوستان زیاد استقبال نکردند هر کسی می تونه یا علی:rose:
عزیز جان سریع تر تیم فارسی سازی رو تکمیل کن و کارت رو شروع کن
تیم مدیران جدا از تیم فارسی اگر مشغله کاری شون اجازه بده به شما کمک خواهند کرد.
-
The Following User Says Thank You to shervin114 For This Useful Post:
-
سلام به همه دوستان
ببخشید که جسارت می کنم.
اینجا چند نفر اومدیم و میخوایم توی p30vel یه گروه فارسی سازی تشکیل بدیم حالا تعداد چند تا باشه چه فرقی میکنه؟
درسته تعداد زیاد باشه کار های بزرگتری میشه کرد ولی خب بهتره با همین تعداد که علاقمندیم شروع کنیم تا از هم نپاشیم.
به نظر من استارت رو با همین تعداد بزنیم و از کارای کوچیکتر شروع کنیم تا رفته رفته هم تعداد زیاد بشن و هم قابلیتها مشخص. اون موقع بنزیم تو کارای بزرگتر.
دارم دنبال کار می گردم :razz:
:painting:
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)